Postări populare

miercuri, 17 octombrie 2018

De când există Epilarea Laser?

photo_2018-11-05_12-44-35 (4)


 
Epilarea laser a fost efectuată experimental cu aproximativ 20 ani înainte de a deveni publică în anii 1970. Aparatele cu Lumina Intens Pulsată(IPL) din punct de vedere tehnic nu sunt lasere; ele folosesc lămpi cu lumina Xenon care emit lumină de spectru larg.
 Cum acționează laserul?
Prinicipiul primar din spatele epilării laser este fototermoliza selectivă. Laserele pot cauza distrugerea selectivă prin afectarea doar a materiei închise la culoare – melanina în zona firelor de păr și a foliculor, în același timp neîncălzind zona din jur. Lumina este absorbită de pigmentul de “culoarea neagră”, așadar și energia laser poate fi absorbită de acesta – dar cu o viteză și intensitate mult mai mare.

📲 0745.807.871
📌 Str. Rezervelor 58A / Chiajna / Militari Residence / Ilfov
📍 În incinta “Studio G” / Bloc “Mega Image”
💠 Vis-a-Vis de “La Strada Mall”.
🚌 RATB 138 & 178
⚛️ www.EpilareLaserMilitariResidence.ro
➡️ www.facebook.com/EpilareLaserMilitariResidence
➡️ www.instagram.com/EpilareLaserMilitariResidence

#EpilareLaser #EpilareDefinitiva #Electroliza #Epilare #SalonMilitariResidence #PerfectionBeautyClub #Beauty #Cosmetica #FlashXpress #Laser #EpilareAxila #EpilareInghinal #EpilarePicioare #Foliculita #Diode #HairRemoval #LaserHairRemoval #LaserDiode #EpilareBucuresti #EpilareIlfov #MilitariResidence #Chiajna #Rezervelor #Tineretului

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu